Om Conpal

Vilka är vi

 Conpal är ett samägt konsultbolag inom bygg- och projektledning. Sedan 2008 har vi växt och är idag ett 50-tal medarbetare med välrenommerade referenser inom bygg- och anläggningsprojekt. Såväl stora som små projekt, både hos offentliga och privata aktörer. Exempel på större infrastrukturprojekt som vi har varit och är delaktiga i; Norra Länken, Citybanan, SFA, FUT, Slussen, Mälarbanan, Tvärbanan, Riksrevisionen, Urban Escape m.m. Vi utför uppdrag från utredning till färdigt projekt och är vana vid att leda projektering, planering, produktion samt ekonomistyrning. 

Ladda ner vår presentation

Kompetens

Conpals samlade kompetens växer kontinuerligt av våra erfarenheter och internt kunskapsutbyte, där vi lär känna varandras styrkor, skapar relationer och hjälper varandra för att utvecklas professionellt.

Relationer

Conpals interna och externa relationer bygger på vetskapen om samverkan och tillit. Vi värdesätter långsiktiga och hållbara samarbeten med våra medarbetare och beställare.

Hållbar framtid

Långsiktiga relationer och arbetssätt leder till en hållbar framtid; gällande miljö, ekonomi och utveckling, för kunder, medarbetare och samhället i stort.

Conpal AB

Styrelse

Per-Anders Nilsson (SO)
Anders Elmén
Peter Dahl


Dotterbolag

Conpal Konsult AB, 556800-0672
Conpal Svinningehöjden AB, 556800-0011
Conpal Väst AB, 559395-2400

Kontakta oss

VD |
Mehmet Apak